Microblog

 

“Un relat brillant”

Michio Kaku

 

Caldo de retina. Capítol I.

Res penja del cel a aquesta hora, estem de sort. A la bolera falta un parell de persones, en concret els robots-assistents han sigut capaços de substituir fins i tot els jugadors, els clients. Ara es fabriquen consumidors. A pesar de que el Nou Ordre Mundial s’ha imposat de una manera més que previsible res ha cambiat des de l’era del 2000, tal vegada si, alguna cosa ha cambiat; els diners, ara ja no existeixen com a tal. Continuent sent i sembla que pel que hem experimentat continuarà existint a aquests sistemes capitalises omnipresents. Ara en volta de pagar nomines en metàl·lic es paga en moneda interna, cada país ha establert el seu propi sistema monetari propi, afavorint i alhora obligant a consumir dins de la regió.

Els robots no són roins, no son assassins, de moment. Es pensava que a l’era de la macrotecnologia manarien les màquines però ben bé que podem dir que el que per aquell 2002 coneixiem com la “deep web” ara és més real que mai. Pots demanar un fetge humà i en pocs minuts el tens, no té a veure amb el poc petroli que es guarda baix clau, han desaparegut els el pocs conflictes morals que governaven els caps dels humans, ara i més que mai, es pot dir que el cap que es té és simplement per a dur barret.

Aquella vesprada a la bolera vaig conéixer a Rgeix, una dròide que, si bé podria semblar de una pel·licula de ciència ficció, tenia més part humana que altres persones. Varem xarrar fins fer-se de nit. Sort que a la regió on vivim provisionalment no hi ha gaire contaminació; les àrees més contaminades se centren als llocs costaners on l’aigua dels oceans ha passat de ser blava a ser un color negrenc, diuen que és un cicle “normal” de la naturlesa.

Cada dia a les 15h. ens introduiem en la MegaRet, el successor d’Internet, que bé per la seua complexió anticuada i repleta de forats insegurs per part dels governs del passat es va crear la MegaRet. Era vesprada de convencions al CenAlgin, de l’apocalipsi. Tot el món sap que la fi del món està pròxima, el “apocalipsi” és imminent. DisckJhones va iniciar la conferència, es comentava que algunes bases instal·lades en Andròmeda havien detectat impulsos de llum estrany arrimant-se a l’orbita del nostre planeta. Evidentment és una informació que no eixirà a la llum fins que siga massa tard, quan els robots inicien la seqûència 2.1’02 , la de destrucció per honor i defensa a la raça humana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s